torsdag, september 15, 2005

Homosexuellt.com-nytt

Nu har Homosexuellt.com släckt ner sin verksamhet igen. Så här skriver de på den enda sidan som kommer upp när man skriver in adressen:

denna sajt är tillfälligt stängd pga homoterrorister.

den intoleranta rosa förtryckarklassen har än en gång
lyckats med sin regnbågsnazistiska taktik.

homoinkvisitionen är här.


Det Homosexuellt.com kallar homoinkvisition och regnbågsnazism var att personer protesterade mot att de hängts ut med namn, bild, karta och arbetsplats, lite på samma sätt som Pinehas Prästerskaps lista Sodomiterna.

En av de senaste hämndaktionerna Homosexuellt.com företog sig innan de släckte ner var att surfa in på bögcommunityn QX, söka upp en av sina kritiker, kopiera valda delar ur hans fotosamling, och publicera dem på Homosexuellt.com... Där fanns inte bara bilder av den aktuelle kritikern, utan även vänner och familjemedlemmar. Vid bilden av föräldrarna publicerades ett insinuant och förklenande omdöme. Att protestera mot en uthängning av denna sort kallar alltså Homosexuellt.com för nazism, terror och inkvisition.

Denna konfrontativa, hämndlystna och fördömande kristendom är något nytt för mig.

(Här ligger en sparad version av den hämndversionen av HS.com.)

8 Comments:

Blogger Göran Koch-Swahne said...

Terror och inkvisition är det. Och det är inget nytt.

Kejsar Justinianus och inte minst Kejsarinan Theodora började i 500-talet och från 1215 har det bara fortsatt...

Dominkansk inkvisition, Spansk statlig inkvisition...

Men, som fröken vet - görs allting numera med elektricitet ;=)

onsdag, september 14, 2005 5:47:00 em  
Blogger Göran Koch-Swahne said...

Le progrès social doît bien servire à quelque chôse...

onsdag, september 14, 2005 5:48:00 em  
Anonymous Anonym said...

Du skäms verkligen inte för att medvetet ljuga, förvränga och göra felaktiga kopplingar!

Varför går du inte lika hårt emot alla de som hänger ut oliktänkande i olika sammanhang? T ex just den person som du nämner här? Varför går du inte emot att man trakasserar och hotar företagare, tar kort på deras hus och publicerar information på nätet? Information om familj, adress och kunder i syfte att trakassera och utöva ekonomisk utpressning? Varför skriver du inte om homorörelsen hetsjakt med sina terrorfasoner?

Det som HomoSexuellt.com visar är att lagen inte är lika. När en homosexuell gör någonting som t ex att hänga ut personer, hota och trakassera andra så är det tillåtet. Det är liksom deras "demokratiska rättighet". Om någon homosexuell själv blir uthängd då är det helt plötsligt "hets" och förföljelse.

"homoinkvisition" och "regnbågsnazism" har inget med att göra att vissa personer ogillade att bli uthängda. (De hade förresten inga problem att själva hänga ut andra).
"homoinkvisition" och "regnbågsnazism" är den utveckling som har varit de senaste åren där homorörelsen ("Den intoleranta rosa förtryckarklassen ") med sin terrorverksamhet försöker att tysta och fängsla oliktänkande.

Och Telia har inget med detta att göra. Du verkar vara dåligt informerad.

Det som genomsyrar många av dina artiklar är att du avsiktligt förvränger och gör antaganden i syfte att smutskasta och nedvärdera. Skäms!

torsdag, september 15, 2005 9:11:00 fm  
Blogger Tor Billgren said...

1. Jag ber om ursäkt för Teliakopplingen, och raderar den. Har du något annat skäl jag kan ange till att sajten stängts ner?

2. I ett tidigare inlägg kallar jag de aktuella kritikernas metoder tvivelaktiga. Jag försvarar inte dessa metoder på något sätt. Husfotografierna och adresshänvisningarna på dessa sajter är inte bättre än de homosexuellt.com lagt ut. Felet HS.com gör är att legetimera metoden genom att använda den själv. HS.com trappade även upp dispyten genom att publicera privata foton från QX tillsammans med förklenande omdömen. Sådant främjar bara konfrontation - inte debatt. Och det är väl debatt vi är ute efter?

3. Har homosexuellt.com anmält husfotografiet på den aktuella sajten? Om så inte är fallet kan det väl inte dras några slutsatser om lagens olikhet? Dessutom har väl olika internetleverantörer olika policys?

4. Bemöt mig gärna i sak istället för att generellt avfärda vad jag skriver.

torsdag, september 15, 2005 9:29:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Anledningen till varför den har stängts är att homoterrorister trakasserar privatpersoner, företag och organisationer. Dessa regnbågsnazister vill inte ta debatten. Istället har de använt sig av hot, uthängning, trakassering, hot om att sprida rykten till kunder, återförsäljare och andra affärspartners, hot mot föreningar och organisationer. Dessutom har man gett sig på oskyldiga personer som man trott har haft samröre med homosexuellt.com därför att de själva haft en hemsida där de publicerat information om homosexualitet.
Man har även gett sig på organisationer och föreningar som länkat till homosexuellt.com.
Personen på QX är en av dem som arbetar på detta sätt. TT-medarbetaren är en annan och den fd KD-politikern en tredje.

Självfallet främjar det konfrontation och inte debatt när man publicerar information om personer på detta sätt men dessa personer är inte ute för att ha en öppen debatt. Men syftet är uppnått. Att hänga ut åt ene hållet är en "demokratisk rättighet" medan åt andra "hets". Det visade sig att de själva inte tyckte om sin egen medicin.

torsdag, september 15, 2005 12:41:00 em  
Blogger Göran Koch-Swahne said...

Käre Anonym (varför är Du anonym?)!

Lite konkretiseringar skulle kanske inte skada.

Då förutsatt att dessa anklagelser är mer än sura uppstötningar.

Har Du tänkt på att tala med en jurist?

torsdag, september 15, 2005 1:40:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

1. Du svarar fortfarande inte på vilka åtgärder som har lett till att HS.com har stängts ned. Jag förstår att personerna du nämner har klagat och demonstrerat, men inte hur själva nerstängningen gått till. Är sajten hackad? Är juridiken påkopplad? Eller har HS.com stängt ned sig på eget initiativ?

2. HS.com avhände sig alla anspråk på att stå för en öppen och seriös debatt det ögonblick det beslutades att sajten skulle vara anonym. Jag förstår att man kan vinna en billig poäng på att låtsa sig tvingas vara anonym; att låtsas vara dissident. Men det är ju just anonymiteten som har provocerat fram förföljelserna. Man känner sig föga benägen att bemöta ett anonymt påhopp seriöst, eftersom anonymiteten i sig är oseriös.

Det finns gott bevis för att man inte måste vara anonym för att publicera texter som är negativa till homosexuella. Tidens tecken, Bed.nu, Maranata, Anders Brogren, pastor Ekstén och Olof Amkoff är bara några exempel på ickeanonyma homokritiska hemsidor.

Att HS.com känner sig förföljd NU är en annan sak, men det är en konsekvens av den fega anonymiteten, och att HS.com trappade upp den konfrontativa taktiken.

torsdag, september 15, 2005 1:41:00 em  
Blogger Johanna said...

Nej men titta, min plastpappa ligger på Sodomiternas lista! Eller listan Sodomiterna kanske man ska säga. Nåja, lite syftningsfel kan kanske vara på sin plats. Tack för en grym blogg. (även om jag skriver det lite långt ner bland inläggen och du kanske inte ens ser det)

tisdag, september 27, 2005 2:02:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home