måndag, augusti 07, 2006

Utmärkt om Hizbollah

Rasmus Fleischer skriver idag en utmärkt artikel om Hizbollah i Expressen. Nej, den har inte det minsta med antigayretorik att göra (förutom att Hizbollaharslena säkert är lika kåta på att utrota bögar som judar), men den genomsyras av en ickepolariserande attityd som borde vara regel för alla debatter och diskussioner.

1 Comments:

Anonymous Björn said...

Håller med dig Tor. Var på stan i Söndags kring slottet och får plötsligt syn på en mängd människor. Förstår det var en demonstration. Säger till min pojkvän att vi går fram för att lyssna på vad de ropar. Jag stod chockad över det jag hörde som var fraser som:
-Krossa Israel
-Israel bort från kartan!
-Krossa Judarna!
-Judarna är mördarna!
-Krossa USA

etc. etc.

Jag var så upprörd och tänker: Här går dom (de flesta med arabisk bakgrund, många, många slöjor och burkor var där) och dom kan skrika ut sitt hat utan att vara emotsagda och med vänner från både det gröna och det vanliga kommunistpartiet men varför kan inte min judiska vän få bära sin Davidsstjärna utan att få en smäll på käften på tunnelbaban?

Vart har den intellektuella "vänstern" kommit i sin blinda Islamism vurman? Det är helt sjukt. Handlar det om deras enögda hat mot USA som gör att dom måste hata allt som USA står bakom?

Jag försvarar verkligen inte staten Israel i dess alla ageranden men för Guds skull lite balans!!!!

Folk i Sverige vet inte ens vad som föranledde denna konflikt för dom känner inte kvinnan i Haifa som fått sitt hus beskjutet i 6 månader av terroristerna i Libanon. Dom känner inte hennes dödsräddsla, hennes vilja till att leva i fred med sina grannar. Hennes barn, hennes själ. Dom känner bara tomt ekande hat och vill bara se världen i allt möjligt bara det går emot Israel/USA.

torsdag, augusti 10, 2006 7:53:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home