tisdag, september 05, 2006

Lindéns bisarra slutsatser

I några bra artiklar i dagens Dagen avslöjar sig Ronnie Lindén som en desperat lögnare. Han säger att RFSL "rekommenderar droger därför att, som de själva skriver 'för den oinvigde kan det vara motbjudande och pinsamt'. Utan droger skulle många inte ha prövat på."

RFSL:s broschyr Hur du överlever utlivet är inte det smartaste förbundet har producerat, men jag förstår varför. Många homosexuella rör sig i krog- och nöjessvängen, och i denna miljö förekommer droger. RFSL vet att det finns homosexuella som använder droger och att detta är en självklar del av nöjeslivet på många håll. Istället för att producera material som Knark är bajs som ingen lyssnar på ändå, har RFSL valt att nå droganvändarna på ett sätt som de inte avfärdar som moraliserande skräckpropaganda.

Ronnie Lindén hävdar att RFSL "rekommenderar" droger för att värva proselyter. Här avslöjar han ånyo sin paniska bild av homorörelsen, som kutryggiga mörkermän som sprider knark bland ungdomar för att få över dem på sin sida...

För övrigt sitter jag förstummad över karlns enorma naivitet när han upprörs och äcklas över sexuella praktiker som förekommer i homosexuella sammanhang. Han borde lämna RFSL:s Fuckshop-sajt ge sig ut på internet och orientera sig kring vad hans heterosexuella bröder och systrar ägnar sig åt i sängkammaren.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home