fredag, november 17, 2006

"Det finns inga homosexuella förhållanden!"

The evidence biblically, psychologically, and statistically demonstrates that committed homosexual relationships are practically non-existent.

Det är den halsbrytande slutsatsen av Nancy Browns och Exodus Internationals undersökning av homosexuella relationer. Här går Ex-Gay-watch igenom hennes presentation, och här ligger The Williams Institutes studie av homoförhållanden i USA. De har ökat med 30 % mellan 2000-2005. Just nu finns det omkring kända 777000 homopar i USA.

Etiketter:

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

http://blogg.aftonbladet.se/7942

Bara tänkte att du kanske ville veta att ännu en "högerkristen" blogg startats. Du kanske kan bemöta honom??

fredag, november 17, 2006 1:39:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Åh, är det Samuel igen? Hur många bloggar ska han starta? Och hur många ska han radera så fort han blir emotsagd?

fredag, november 17, 2006 2:03:00 em  
Anonymous Anonym said...

Vet inte. Bara tänkte att ngn kanske skulle behöva bemöta honom om han kommer "antigayretorik" så att säga. Själv klarar jag inte av sånt där. Bloggen heter visst inkorrekt, ett lustigt namn förresten

fredag, november 17, 2006 2:15:00 em  
Anonymous Jag har rätt said...

Gnälliga pridepersoner finns det gott om redan. När HBTrörelsen ger upp sina krav på särbehandling så kommer dom också att få respekt. Det är att NI jämnt försöker framställa er som bättre än alla andra som skapar de problem ni utsätts för.

Röj upp på er egen bakgård och kom och hälsa på hos oss andra sedan, det kommer gå alldeles utmärkt om Ni bara visar straighta den respekt som själva kräver från dom.

söndag, november 19, 2006 1:08:00 em  
Blogger Noa Resare said...

Jag har rätt, det du skriver är ganska svårt att bemöta eftersom det är så allmänt hållet. Vem har försökt framhålla sig själv som bättre än alla andra, och på vilket sätt? Vem kräver särbehandling?

Menar du att du inte kommer att respektera gruppen HBT-personer på grund av att vissa förespråkar positiv särbehandling, eller är det något annat du syftar på?

Själv förespråkar jag inte positiv särbehandling i något sammanhang, eftersom jag tror att det är ett dåligt medel aldeles oaktat om syftet är gott eller inte.

söndag, november 19, 2006 2:18:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Visserligen kan man inte förvänta sig särskilt mycket av anonyma debattörer, men det skulle vara intressant om sign. Jag har rätt kunde precisera vad hon menar. Vad är det för positiv särbehandling det talas om? På vilket sätt visar "vi" inte respekt mot straighta? Och vilka uttryck anser sign. Jag har rätt att den respekten skall ta?

söndag, november 19, 2006 3:26:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home