fredag, maj 11, 2007

Hur beställer man lagar?

Världen Idag talar då och då om lagar och utredningar som beställningsverk. Partnerskapslagen och adoptionslagen var beställningsverk av RFSL. Och idag skriver Carin Stenström om abortlagen som ska vara beställd av RFSU. Men hur går det till egentligen? Hur beställer man en lag? Var hämtar man blanketterna? I hur många ex ska de lämnas in? Och framförallt: Hur lyckas man ta sig förbi momentet med omröstningen i Riksdagen? Jag är så nyfiken.

2 Comments:

Anonymous Teas mamma said...

Åh guuuuud! Jag läste Carin Renströms text som du länkade till (för man kan knappast kalla det artikel), och blev så arg att det svartnade för ögonen. Människan är ju komplett galen! Jag vet, jag vet... Man borde veta bättre än att chockeras av någonting med avsändare V.I., men när hon på slutet insinuerar att RFSU finner glädje i aborterna i sig överskrider hon så många gränser att jag vill kräkas över hela hennes tangentbord.

fredag, maj 11, 2007 4:44:00 em  
Anonymous Björn said...

Chefredaktören för Livets Ords propaganda organ Världen igår :-) ser inga hinder i att ljuga sina läsare rakt upp i ansiktet. Livets Ord struntar helt i begrepp som sanning, heder och ärlighet och sprider gladeligen propaganda lögner genom sin stinkande tidning.

Kristna värden, hur stavar Livets ord till dom nu igen?

måndag, maj 14, 2007 7:52:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home