fredag, juli 11, 2008

Originalkopia av "den homosexuella agendan" funnen i USA

Vi som arugmenterar för homosexuellas förbättrade villkor och rättigheter tvingas ofta bemöta påståenden om att det skulle finnas en "homosexuell agenda" som styr lobbyarbetet runt om i världen.

Jag trodde länge att det inte fanns någon sådan agenda, men nu har ExGay Watch hittat en originalkopia av dokumentet. Det innehåller bland annat följande subversiva formulering:

We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.

En transkriberad version av hela agendan ligger här. Klicka här för ett faksimil.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tor

Det är ännu värre än så. EU är en del av homolobbyn eller vi kanske ska säga homosexlobbyn. EU har ju enats om att förbjuda diskriminering pga sexuell läggning inom arbetsmarknaden och därmed tvingat oskyldiga konservativt kristna företagare att anställa homosexuella personer när de är mest kompetenta för jobbet. Sedan när blev vanlig hederlig diskriminering fel? Det är ju tydligt att EU vill att det ska jobba läderbögar i varje reception till de kristna samfundens konferenslokaler i Europa.

EU är alltså en del av homolobbyn. Vad gör de egentligen på de där mötena? Håller Reinfeldt och Sarkozy på med "orala saker" med varann på de mötena? Och menar de då att de bara diskuterar med varann?

En sak är betryggande. När EU-politikerna startar sina homosexuella gruppsexorgier så lämnar Polens premiärminister rummet. För att istället ha "orala saker" med någon kvinnlig anställd i ett annat rum. Polens premiärminister kan vi tryggt lita på.

Bengt Held

fredag, juli 11, 2008 12:27:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Det finns två teser om vilken organisation som är det "Vilddjur" som enligt Uppenbarelseboken kommer att uppträda i den sista tiden. Maranata säger att det är Vatikanen och påven. Den andra falangen (bland annat representerad av Pierre Enbert) hävdar att det just är EU. Mot bakgrund av vad du skrev här, förefaller det mest troligt att det är den senare falangen som har rätt.

Hrm.

fredag, juli 11, 2008 12:35:00 em  
Anonymous Anonym said...

Tor, är inte detta en smula obegripligt i en icke-amerikansk kontext? (Sen finns det ju den här mera övertygande version av agendan men min humor är kanske alldeles för brittisk i det här fallet.)

fredag, juli 11, 2008 3:47:00 em  
Anonymous Anonym said...

;) !

lördag, juli 12, 2008 12:06:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home