tisdag, augusti 12, 2008

Onödiga överdrifter

Nyheten om att Världen Idag råkade släppa igenom en antisemitisk debattartikel i måndagens tidning har fått stort genomslag bland bloggar och kommentarer (dock har inga s.k. högerkristna synpunkter kommit ännu. Och Ulf Ekman skriver om vädret på sin blogg). Imorgon får vi svaret på hur tidningen kommer att hantera frågan.

Jag noterar dock att en del kommentatorer överdriver i sin beskrivning av det inträffade. Det är fullkomligt onödigt. De sakliga skäl som finns för att kritisera Värdeln Idag räcker mer än väl. Det finns ingen anledning att demonisera tidningen.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tor

Har du några länkar till de där "onödiga överdrifterna".

Visst är det artigt av dig att inte peka ut några bloggar men ditt meddelande blir då också ganska substanslöst. (vilket dina meddelanden inte brukar vara)

Vi andra som inte besöker var och varannan blogg varje dag vet ju inte vad du syftar på.

Bengt Held

tisdag, augusti 12, 2008 8:27:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Nope, inga länkar. Bara en generell iakttagelse av att det här och där finns inlägg med uppgifter och slutsatser som det inte finns belägg för.

Substanslöst? Ja, det är möjligt. So be it.

tisdag, augusti 12, 2008 8:37:00 em  
Anonymous Anonym said...

Har nu själv googlat och hittat några bloggar med kommanterar. De flesta av dem tycker jag ger en saklig version. Någon av dem gör det inte.

Bengt Held

tisdag, augusti 12, 2008 9:54:00 em  
Anonymous Anonym said...

Ulf Ekman har nu kommenterat artikeln. Kolla på www.ulfekman.nu.

tisdag, augusti 12, 2008 10:31:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home