torsdag, april 23, 2009

"Islam är botemedlet"

av TOR BILLGREN

Mohamed Omar fortsätter tala klarspråk. Så här såg det ut i måndagens Aftonbladet i en intervju av Rasmus Landström.

Vad tycker du om Andreas Malms bok ”Hatet mot muslimer”?
— Andreas Malm är en person som jag inte gillar alls. Han kommer och säger att det finns en progressiv islam och en reaktionär islam och att han stödjer den progressiva som överensstämmer med hans socialistiska idéer. Detta är fullkomligt förkastligt, det finns ingen progressiv och reaktionär islam utan islam är en. Och den har kommit för att hjälpa västvärlden ur den här situationen, ur feminismen och homosexualiteten och andra sjukdomar. Islam är botemedlet. Vad Andreas Malm vill är att islam ska sjunka ner i krisen, i det sjuka västerlandet och bli nedsmutsat. Det kan jag absolut inte acceptera.

Det här låter nykolonialt i mina öron.
— Men det är inte kolonialt för kolonialism handlar om tvång och islam har ingenting med tvång att göra. Istället handlar det om ett ödmjukt tjänande. Vi är ett slags ambassadörer åt islam och i Sverige innebär det att vara en god medborgare, att arbeta hårt och att vara vänlig. På det sättet kommer människor att inse islams sanning.


Islam är botemedlet alltså. Synd att Omar inte närmare förklarar hur man botar homosexualitet medelst islam. Har någon lyckats? Finns det en muslimsk exgayrörelse? Fast vid närmare eftertanke avser han förmodligen inte homosexualitet på ett individuellt plan, utan det är själva fenomenet som ska utraderas. Frågan är som sagt bara hur.

Omar framstår som en allt mer tragisk person. Tänk så jobbigt det måste ha varit för honom att upprätthålla den politiskt korrekta fasaden genom alla år bara för att få hora i etablissemangsmedia. Tänk så jobbigt och fel det måste ha känts att att ljuga ihop de finurliga och gulliga antydningarna och funderingarna om homosexualitet i poesin. Vad skönt det måste vara att äntligen få komma ut och slippa förställa sig. Att han slutligen fann modet. Imponerande.

13 Comments:

Anonymous Christopher Aqurette said...

Han svarar ju helt sinnessjukt på varje fråga i hela intervjun.

torsdag, april 23, 2009 2:47:00 fm  
Blogger Tor Billgren said...

Här har jag raderat en idiotkommentar från nazisten Randor, som efter en tid tydligen fått för sig att han åter skulle vara välkommen till bloggen. Skojigt.

torsdag, april 23, 2009 7:26:00 fm  
Blogger Johan said...

Vem är nazisten Randor?

torsdag, april 23, 2009 12:17:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Randor är en tragisk nazist som ägnade sig åt offentlig självbefläckelse på bloggen för något år sedan. Jag roade mig med att bemöta honom i början, fann ganska snart att det var lönlös tidsspillan.

torsdag, april 23, 2009 12:27:00 em  
Anonymous Clapham said...

Hoppas verkligen att näste person som intervjuar Omar frågar hur det ska gå till att stoppa all feminism och homosexualitet.

torsdag, april 23, 2009 7:35:00 em  
Blogger Bengt Held said...

Clapham

Han är nog för samma metod som de tyska nazisterna på 1930-talet.

Bengt

torsdag, april 23, 2009 8:03:00 em  
Anonymous Clapham said...

Mycket möjligt, för jag kan inte tänka mig hur en massutrotning ska gå till på ett "ödmjukt" sätt.
Vill dock höra hur han formulerar det.

torsdag, april 23, 2009 9:39:00 em  
Anonymous Anonym said...

Randor= Omar?

MVH Bögen

torsdag, april 23, 2009 9:40:00 em  
Anonymous mirakelpojken said...

ROTFLMAO! Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt denna surrealistiska skrattspegel av vidrigheter. Det är sånt här jag kallar för "toksorgligt".

"islam har ingenting med tvång att göra". För det första betyder "islam" underkastelse, för det andra spred sig islam så snabbt för att Muhammed var en skicklig krigare (om historierna nu är sanna) och för det tredje har slavhandeln varit frekvent i den muslimska arabiska och nordafrikanska världen historiskt sett.

fredag, april 24, 2009 1:50:00 fm  
Anonymous R said...

mirakelpojken: Iofs håller jag med dig om att uttalandena här är både tragikomiska och vidriga, men jag vill nog ge dig bakläxa på att det att underkastelse per definition handlar om tvång. Det finns också frivillig underkastelse - fråga valfri S&M person i din närhet får du se/höra ; )

fredag, april 24, 2009 4:24:00 em  
Anonymous Anonym said...

Hej! mitt mål med detta inlägg är att bli raderad! ,:-) Jag anser att Mohamed Omars homosexalitet-fientliga attityd är sund. punkt slut. inga diskussioner. han har rätt. det är en sjukdom.

fredag, april 24, 2009 8:04:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Tack för din ovärderliga synpunkt.

fredag, april 24, 2009 11:50:00 em  
Anonymous Kuke Nilsson said...

Oj! Hahaha! Jag som fått för mig att Andreas Malm och tokfransen Omar var supertajta. Där ser man.

lördag, april 25, 2009 4:21:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home