fredag, juni 19, 2009

Litauens turistinformation svarar

av TOR BILLGREN

Min make ägnade sig åt lite aktivism igår eftermiddag, som jag härmed vidarebefordrar. Jag kan inte hjälpa att jag småskrattar åt den glättiga torrheten i svaret:

från: Erik
till: info@liettua.fi
datum: 18 juni 2009 12.38
ämne: Beskrivning av Litauen

Hej,

På er hemsida skriver ni att I "Litauen finns något för alla!" och vidare "I Litauen tas besökarna emot med värme och gästvänligthet. Hjärtligt välkomna!" Fast i framtiden är risken att man inte är inte välkommen om man är homosexuell som jag har förstått av media. Om det blir så får ni nog ta och skriva till det i beskrivningen. Allt annat vore falsk marknadsföring.

Med vänlig hälsning,
Erik


S V A R


från: info@liettua.fi
till: Erik
datum 18 juni 2009 17.26
ämne Re: Beskrivning av Litauen

Hej,

tack för ditt mejl. Vi ska ta fasta på ditt utvecklingsförslag.

Trevlig sommar!

Med vänliga hälsningar

Litauens turistinformation i Helsingfors

7 Comments:

Blogger Signe Rocklin said...

lol :P
Ha en trevlig midsommar. ^_^

fredag, juni 19, 2009 11:55:00 fm  
Anonymous Björn said...

Vilket ironiskt och patetiskt svar. Snart dags för en mera storskalig bojkott skulle jag säga. Patetiska fördomsfulla Litauen....det stinker.

Jag har lite att säga till om på mitt företag vad gäller konferenser och så och vi är totalt runt 40 000 anställda. Jag ska dra i några trådar och säkerställa att Litauen är ett land som permanent ska tas bort från vår lista över tänkbara konferens destinationer.

Ska också jobba för att utveckling och nya kontor inte ska förläggas till Litauen och därmed bidra till att minska arbetstillfällena för de bigotta homofoberna.

Dom får lära sig den hårda vägen att hat kostar pengar. Verkar som om just ekonomin i Litauen är en av Europas sämsta så jag tror deras beslut att införa hatlagstiftning i detta läge kommer bidra till att sänka landet totalt.

Bye, bye Lituania.....bye bye hate.

fredag, juni 19, 2009 12:00:00 em  
Anonymous mirakelpojken said...

Skratta eller gråta?

Skratta OCH gråta!

lördag, juni 20, 2009 3:31:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Bra att ni homofilballar åker på lite motstånd titt som tätt. Den dag det blir EURAIBA kommer ni att byggas om till kvinns.

/Nader

söndag, juni 21, 2009 2:22:00 fm  
Blogger Tor Billgren said...

Suck, vad har hänt med nazisttrollen som uttryckte sig med finess och humor? Nu för tiden får man hålla till godo med den typen av menlös dynga som Nader sprider kring sig.

söndag, juni 21, 2009 7:46:00 fm  
Anonymous Björn said...

Håller med om att det är tråkigt med troll som signaturen Nader men denna blogg är ju i alla fall öppen för kommentarer, något som tex profeten för Livets Ord, Ulf Ekmans blogg inte är så jag förmodar att detta är demokrati in action.

måndag, juni 22, 2009 5:10:00 fm  
Anonymous Ve said...

Jag fick svaret:
"Hej,

tack för ditt mejl. Som ett turistmål är Litauen inte emot homosexuella."

Skrattretande. Vet knappt vad jag ska svara...

tisdag, juni 23, 2009 10:41:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home