onsdag, januari 13, 2010

Åke Green föreläser för antisionistisk studiegrupp

av TOR BILLGREN

Den 23 januari är pastor Åke Green inbjuden till wannabedissidenten Mohamed Omars studiegrupp Aguéli i Uppsala för att föreläsa om "kristendomens syn på homosexualitet, rättegången mot honom, och böglobbyns destruktiva inflytande i Sverige". Enligt sin webplats har studiegruppen hittills tagit upp ämnen som "sionismen, 911, den nya världsordningen, sufism, revisionism och judisk makt i Sverige." Gruppen "erkänner inte Israels rätt att existera" och mötena hålls på hemliga platser som man får reda på om man går med i e-postlistan Antisionisterna.

Bland de som hittills anmält sig till Åke Greens föredrag finns enligt evenemangets Facebook-sida personligheter som Ahmed Rami och förre ledaren för Nationaldemokratisk Ungdom, Andreas Wallentin.

Det hela verkar mycket intressant och jag utgår från att Världen Idag skickar en reporter. Redaktionen sitter ju till och med i samma stad.

_______________________________________
Mer att läsa:

Här kommenterar jag den intervju Mohamed Omar gjorde med Åke Green förra året, och här ligger min Expressenartikel om Greens antihomosexuella undervisning i Etiopien.

Tack till Fredrik J för tips.

Uppdatering 14 januari:
Åke Green hoppar av föreläsning om gaylobbyn

1 Comments:

Anonymous Christopher Aqurette said...

Ibland bli man så trött och undrar om mänskligheten överhuvudtaget har förmågan att lära av tidigare misstag. Bara 65 år efter det senaste stora utrotningsförsöket hålls det alltså möten om "böglobbyn" och "judelobbyn" i en av Europas anrika universitetsstäder.

torsdag, januari 14, 2010 3:37:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home