lördag, augusti 28, 2010

Blogg avslöjar sanningen!

av TOR BILLGREN

Upptäcker sent omsider bloggen Sanningen om homosexualitet. "Bloggen avslöjar förbjudna sanningar, belyser vägen ut ur eländet, och inte minst förkovrar läsaren i den ädla konsten att argumentera brallorna av homolobbyn." Verkar mycket lovande. Jag återkommer...

8 Comments:

Anonymous Moa said...

åh, vad bra det känns att vi nu, återigen, buntas ihop med pedofiler och folk som har sex med djur!
och jag älskar den där universella sanningen att alla homos lever i en sekt utanför det riktiga samhället XD

väldigt intressant sida. hade det inte varit för att det var internet hade jag väl trott att jag satt mig i en tidsmaskin till 40-talet eller så...

kan nästan inte låta bli att undra om det är ett stort skämt

söndag, augusti 29, 2010 12:28:00 fm  
Anonymous Johan said...

Äsch, Tor, jag trodde det var något spännande! Det där var ju bara en massa tomt prat och några kommentarer som håller med.

Såna äter ju du till frukost!

;)

/Johan

söndag, augusti 29, 2010 11:20:00 fm  
Anonymous Nathaniel said...

Begreppet "LOL" kommer i mitt huvud. Han tar ju upp precis samma skräp som redan är avfärdat angående homosexualitet.

Det känns mest som om han har fått kalla handen av RFSL eftersom det mesta av hans rabiata retorik riktar sig mot denna organisation. Jag kan ärligt hålla med om att RFSL beter sig lite fuffens emellanåt, men det attribuerar jag till storleken på RFSL i nuläget helt enkelt. Fler kockar, sämre soppa helt enkelt.

söndag, augusti 29, 2010 1:16:00 em  
Anonymous Sanna said...

Jag vet inte ja...

Kollade in bloggen lite hastigast och ärligt talat såg jag inte att det är speciellt intellektuellt utmanande att bemöta en bloggare som hänvisar till "naturlagarna" och simplifierar människans sexualitet till enbart en biologisk funktion, människan är trots allt mer komplex än vad som kan definieras rent biologiskt.

Rätt så kul förresten att bloggaren i ett stycke skriver "..och den av homolobbyn hårt tyglade Wiki", men i nästa stycke drar sig inte för att länka dit för en definition.

Seriös anti-gayretoriker eller en "satir" över dum-extremismen i anti-gayretoriken?

söndag, augusti 29, 2010 3:13:00 em  
Anonymous Markus said...

Är den bloggen verkligen på allvar? Jag har bara skummat litet här och där på den och får en stark känsla av att det är (mer eller mindre smaklig) satir.

måndag, augusti 30, 2010 2:48:00 em  
Anonymous Falconer said...

Jag undrar också om det är på riktigt. Jag försökte kommentera men det har inte dykt upp än (måste godkännas först). Bl.a. undrade jag varför "Linnea fd flata" vars berättelse finns med bland vittnesbörd från "avhoppare" från "sekten" inleder sitt inlägg med att säga att hon var bög. Lite konstigt tyckte jag.

För övrigt tycker jag att du ska kolla upp bloggen "Sideriska siktet" om du inte ha gjort det redan, Tor. Kolla in inläggen om homosexuella personer och hbt-företeelser, där har du något att bita i!

lördag, september 04, 2010 12:38:00 em  
Anonymous Jonas said...

Jag skrev några rader om den där bloggen för ett antal månader sedan. Visst är bloggen en bluff som skrivs av någon som är ute efter att provocera men gayhatet är definitivt äkta.

fredag, september 17, 2010 10:33:00 fm  
Anonymous Björn said...

samma idioter som skapade den töntiga sidan Homosexuellt.com för snart 10 år sedan. Att dom inte ger upp. Små hatfyllda liv lever dom och skyr inga medel att sprica sitt hat. Kommentarerna är ju uppenbart fejkade. Jag tycker mest synd om dem eftersom det verkar som vi homos sitter i deras hjärnbalk och att dom inte kan sluta tänkta på oss :-)

lördag, oktober 23, 2010 5:16:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home