fredag, september 22, 2006

Amoso uppdaterat

Amosomannen Ronnie Lindén har redigerat och uppdaterat sin turnédagbok med bilder och hotmejl. Det är bilder av hans vandaliserade van, av folk som har uppträtt hotfullt mot honom, eller som bara har visat sig i närheten.

After vandalizing our van, the homolobby took off when I started taking pictures...
...only to return moments later with more threats.

Och så publicerar han ett hotbrev:

From: "kompis"
To:
Sent: Friday, September 15, 2006 2:55 AM
Subject: Email to Amoso - vi ska döda er

kompis skriver:
så länge ni sprider eran propaganda så ska vi se till att ni inte visar er här och om ni gör det så kan döden vara det ni bör räkna med ERA ÄCKLIGA JÄVLA KRISTNA FUNDAMENTALIST SVIN...HOPPAS ATT VI SES ///AFA linköping

Trots att AFA tog på sig skulden för attentatet mot bilen, och trots att hotbrevet är undertecknat och av AFA, fortsätter Lindén att dra paralleller till homolobbyn. Hans uppenbara syfte är att visa att RFSL – och i förlängningen svenska staten eftersom RFSL får bidrag – sankionerar våld och trakasserier mot folk som har en alternativ uppfattning om "den homosexuella livsstilen".

Etiketter: ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Läste intressant artikel hos CLK Aqurette om kristna och ärlighet. En polisman i Jönköping uttalar sig om att han ser problem med kriminalitet hos kristna och att man inte vill tala om detta och hellre "sopar det under mattan"

Artiklen ligger på: http://www.aqurette.com/archive/0609/0609222202.shtml

Jag med min kristna bakgrund har stött på många fall när till exempel skattebrott ses som en ickefråga eftersom Gud är större än lagen så tar sig då gärna en del kristna rätten att vara brottliga eller ljuga till exempel när man anser sig har Gud på sin sida.

Nu pratar jag fundamentalistiskt kristna, självklart. Till exempel dem man finner hos Livets Ord och Pingst.

Detta fenomen kommer att göra att den fundamentalistiska pastorn totalt kommer att ljuga om att det var AFA som låg bakom attackerna och i sin tro att hans hatmission är från Gud så kommer han påstå att det var "homomaffian" som låg bakom attacken.

Det passar hans bild av oss homosexuella bättre och varför inte ljuga om man nu gör det i tron att Gud vill det?

lördag, september 23, 2006 1:03:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home