torsdag, maj 31, 2007

Tinky Winky frikänd

– En ledande sexologs bedömning, att programmet inte har någon negativ psykisk inverkan på barn, är fullständigt övertygande. (källa: Aftonbladet)

Polska barnombudsmannen frikänner alltså Tinky Winky. Det var ju skönt. Men många fler prövningar väntar sannolikt de polska censurmyndigheterna. Vi har ju Svampbob Fyrkant, som Focus on the Family-mannen James Dobson för några år sedan anklagade för att propagera för den homosexuella agendan. Och nu senast påstås Shrek sprida transsexualismpropaganda.

Right in the midst of a warm “traditional family” setting, the film writers place a man dressed as a woman in with Sleeping Beauty, Cinderella, Snow White (the good gals). The crossdressing character simply doesn’t make sense, except as a ploy to desensitize children and parents to transgenders. (via Americans for Truth)

Jag föreslår att Polen inrättar ett helt departement för att granska och jaga homosexuella dockor, tvättsvampar eller byggklossar som hotar det uppväxande släktet med sin illvilliga propaganda. Och så kan man ju skapa en moralpolis, till exempel efter iransk modell.

Etiketter: ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Själv blev jag nog bög efter en för stor dos Björnes magasin. Hans fjolliga röst föste mig över kanten.

torsdag, maj 31, 2007 2:56:00 em  
Anonymous Anonym said...

Only in Poland....

Polen har blivit ett skrattobjekt med de två dvärg- paranoia tvillingarna och deras Kalle-Anka bild av världen och människor. Vilka rejäla puckon. Hade jag kommit från Polen hade jag skämts idag.

fredag, juni 01, 2007 10:35:00 fm  
Blogger Pastor Astor said...

Är det nån som har tänkt på varför Kalle Anka inte har några byxor på sig? Och så bor han med inte mindre än tre omyndiga pojkar... Om han och kajsa menar allvar borde de väl flytta ihop snart - man kan tycka att det borde vara uppenbart att det är en skenrelation efter att de varit tillsammans i femtio år...

fredag, juni 08, 2007 9:22:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home