onsdag, augusti 01, 2007

RFSU anklagas för att ligga bakom pedofilaktion i media

Världen Idags VD Ruben Agnarsson avslöjar idag att en stor pedofilkonspiration just nu genomför en samlad aktion i media och övriga samhället. I sammansvärjningen ingår RFSL, Pride, Aftonbladet, yttrandefrihetsdebattörer, communityn QX med flera. Och det hela orkestreras och organiseras enligt Agnarsson av RFSU.

Det är alltså ingen tillfällighet att frågan om positiva artiklar om pedofili hamnar på löpsedlarna just nu. Pridefestivalen pågår som bäst och RFSU:s målsättningar brukar ofta sippra ut i tidningsrubrikerna i former som närmast kan beskrivas som samlade aktioner.

Nu väntar vi bara på bevis för den här anklagelsen. Fram med bevisen för att RFSU organiserar en pedofilaktion, Agnarsson!

Etiketter:

3 Comments:

Blogger Suecae Sounds said...

Det är skrattretande samtidigt som det är skrämmande, eftersom vissa människor uppenbarligen tror på dylika tokerier.

onsdag, augusti 01, 2007 11:39:00 em  
Anonymous Anonym said...

Agnarsson vittnar falskt. Han gör det i sin herres, Guds, namn. Han verkar för hat, därmed dräper han. Han begär sin nästas rätt till det offentliga rummet. Hans Agenda är hans Gud. Han jobbar säkert på söndagar.

Hoppas verkligen det inte finns någon skärseld.

torsdag, augusti 02, 2007 10:24:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Det fula bakom är att Livets Ord och Agnarsson vill använda dessa konspirations teorier inte främst för att på något sätt skydda barn utan att istället hetsa mot homosexuella genom att väcka folks avog och koppla ihop homosexualitet med pedofili.

Vad folket bakom den av Livets Ord majoritetsägda tidningen Världen igår ser hända är en ökad acceptans och tolerans i samhället till homosexuella och att de argument de vill föra fram emot acceptans inte får gehör. I sin desperation väljer man då istället att försöka väcka folks avsky och avog genom att misstänkliggöra homosexuella och koppla ihop företeelsen med diverse av folk (och med rätta) dåligt sedda företeelser som pedofili.

Det är självklart billigt retoriskt och dessutom genom falskt men så är det ju sekten Livets Ord som pratar och då kan man inte förvänta sig annat.

lördag, augusti 04, 2007 11:22:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home