måndag, augusti 06, 2007

Sverigedemokraterna förtydligar

Sverigedemokraternera har de senaste åren haft en svårtolkad hållning till homosexuellas rättigheter. De explicit antihomosexuella punkterna ströks från partiprogrogrammet och de har delvis tagit parti för homosexuella - men det har varit uppenbart att denna välvilja endast har varit ett sätt att kunna angripa muslimer. Homosexuella har alltså använts som ett slagträ i kampen mot islam.

Nu kan vi mycket glädjande konstatera att vi inte längre behöver tveka om Sverigedemokraternas hållning mot homosexuella. Partisekreteraren Björn Söder har nämligen haft homo-mani på sin blogg de senaste veckorna och klargjort sina ståndpunkter kring det "perversa homosexevenemanget Stockholm Pride". Här finns rubriker som Präster från Svenska Kyrkan deltar i homosexevenemang, Homosexlobbyn kräver, och homosexlobbyn får och Kulmen nådd på perversiteterna. Jag är mycket glad att Sverigedemokraterna på detta tydliga sätt markerar var de står och visar vad de är för slags parti.

Mer att läsa: Aftonbladet

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det var skönt att se att det finns lite kontinuitet. För en sisådär 10 år sedan var Björn Söder aktiv i Lunds studentliv och uppvisade samma bögnoja då. Att hävda att man kritiserar någon slags homolobby på yttrandefria och moraliska grunder i något slags samhällsengagemangs namn ter sig smått... fiktivt, speciellt när man har en lång historia av fientlighet mot icke-heteron. Han är bara äcklad, stackarn. Att "många homosexuella" håller med honom gör honom inte till någons vän.

måndag, augusti 06, 2007 11:10:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home