måndag, oktober 29, 2007

Den destruktiva och ondskefulla agendan

Detta är den bild av homosexuellas önskan att gifta sig som Världen Idag försöker banka in i sina läsares huvud:

Få svenskar är (...) överhuvudtaget intresserade av registrerat partnerskap och en stor andel av dem som provar tröttnar ganska fort. RFSL:s medlemmar är alltså måttligt intresserade av äktenskapligt samliv, de tycks endast vilja erövra äktenskapet som en symbol för att tömma ordet på sitt egentliga innehåll.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Han är en fena på räkenskaper också, klantskallen.

"I slutet av förra året, tolv år efter det att lagen om registrerat partnerskap infördes, fanns det endast 2100 registrerade partnerskap i Sverige. Det skall jämföras med närmare 1,6 miljoner äktenskap. Det registrerades endast 330 partnerskap i Sverige under förra året, medan ett hundratal upplöstes. Få svenskar är alltså överhuvudtaget intresserade av registrerat partnerskap och en stor andel av dem som provar tröttnar ganska fort."

Jag förstår inte hur du orkar argumentera mot intelligensbefriat raljerande Tor. All heder. Se bara på följande uppstötning:

"Den här veckans turbulens visar att det biologiska faktumet att det krävs en mamma och en pappa för att ett barn skall bli till har blivit politiskt sprängstoff i Sverige. Men när två pappor i partnerskap, eller två mammor för den delen, vill ha barn, måste de involvera ytterligare minst en mamma eller en pappa i föräldraprocessen, eftersom deras egen sexuella gemenskap är steril. Därför innebär att ett ja till könsneutralt äktenskap med automatik även blir ett ja till månggifte."

måndag, oktober 29, 2007 10:19:00 em  
Anonymous Anonym said...

Livets Ord genom sin tidning Världen igår är de störta hycklarna och hetsar fram en bild av konspiration för att skrämma sina läsare och säkert funkar det.

Alla som träffat en medlem i Livets Ord kan skriva under på att egenskaper som intelligens, ifrågasättande, skarphet tex inte direkt är framträdande.

Saliga äro de enfaldiga!

tisdag, oktober 30, 2007 9:07:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home