tisdag, november 20, 2007

AMOSO-mysteriet på Världen Idag

Det stora mysteriet med Ron Linden och hans AMOSO-turné var att Världen Idag inte skrev en rad om det (inte på nätet i alla fall), trots att fallet innehöll ingredienser som de borde ha älskat: ett äkta par som osjälviskt missionerar om "sanningen" om homosexualitetens fördärv, protester från "den högljudda homolobbyn", samt kronan på martyrskapet: vandaliseringen.

Jag begriper än idag inte varför tidningen teg om saken. Jag spekulerade lite i inlägget Märklig AMOSO-tystnad på Världen Idag, men det är ganska ytliga teorier...

Etiketter: ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tor, Tidningen Världen idag förbereder en större rapportering kring detta förmodligen. Dom väntar bara på rätt tillfälle för att kunna säkerställa maximal exponering av deras självpåtagna martyroll....var så säker. I Världen idags hela föreställningsvärld ingår att dom kämpar mot hela Sveriges mäktiga, penningastina och korrupta (och samtidigt politiskt korrekta) homomaffia :-) Tillåt mig skratta.

Om tidningen världen igår bara skulle få upp ögonen skulle de se att det är väderkvarnar dom slås mot.

tisdag, november 20, 2007 2:02:00 em  
Anonymous Anonym said...

Eller så har de en poäng.

Kan det vara så att det finns en mäktig samhällskraft dold under ytan, en gaygerilla som bara ligger och väntar på att krossa den kristna högern?

Inte? Då kanske det är dags att börja mobilisera...

tisdag, november 20, 2007 3:00:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home