måndag, augusti 28, 2006

Märklig Amosotystnad på Världen Idag

Världen Idag skriver inte om Ronnie Lindéns (Ron Linden) Amoso-kampanj idag heller, vilket är mycket märkligt för här finns exakt alla ingredienser tidningen brukar vilja vältra sig i när det gäller homosexfrågan.

Jag kan se 3 skäl till att tidningen inte har skrivit.

1. Han tillhör en för tidningen icke religiöst korrekt kristen bekännelse, typ Maranata.

2. Han talar om sexuell orientering, och inte bara om homosexuell livsstil, som är det enda tillåtna begreppet inom den konservativt kristna diskursen.

3. De tänker skriva, men arbetar på med ett längre reportage om honom, där de följer honom från stad till stad och dokumenterar hans kamp.

En annan anledning skulle kunna vara att tidningen anser att han går för långt i sina teser om att Tsunamin och orkanen Katrina var Guds straff för samhällets accepeterande av homosexualitet. Men de teserna har ju Världen Idag själv lagt fram flera gånger, så det skälet kan vi stryka direkt...

Man kan även tänka sig att de har skrivit om saken, fast bara i pappersupplagan.

Etiketter: ,

2 Comments:

Anonymous Björn said...

Dom kommer att täcka detta.

Dom vill bygga upp ett jätte case först om "stackars liten kristen man och hans äkta hälft" som bara vill sprida lite "sanningar" och blir förföljda av den stora, rika mäktiga och politiskt korrekta homomaffian :-)

Var så säker, Haore Sulaiman sitter och bevakar detta för tidningen. Han har setts tillsammans med lögnaren Ronnie Lindén.

Skönt när man har källor som jag med insikt. Om Tidningen bara själva viste om deras interna Watergate :-)

tisdag, september 12, 2006 11:42:00 fm  
Blogger Tor Billgren said...

Uppgiften som Björn framför om att att Haore Sulaiman ska ha träffat Ronnie Lindén är felaktig.

torsdag, mars 15, 2007 4:12:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home