torsdag, april 12, 2007

Kanadensare ber om ursäkt för homoäktenskap

En lång rad kanadensiska så kallade pro-family-organisationer och kristna sammanslutningar ber världens folk om ursäkt för det onda som Kanadas legalisering av homoäktenskap har åstadkommit. De känner stor sorg över att homosexuella par kommer till Kanada för att "söka legalt godkännande av deras homosexuella förhållande, med avsikten att återvända till sina hemländer och där utmana dessa länders definition av äktenskapet."

Brevet ligger här, och avslutas med en varning:

Our warning to you, the people of the world, is to learn from our mistakes and avoid repeating them in your own countries.

Forewarned should be forearmed.

Kära vänner, ni har förvisso åtskilligt att be om ursäkt för. Men inte det här. Knyckla ihop det här patetiska brevet och knåpa ihop en mer relevant ursäkt, så kan vi kanske överväga att förlåta er.

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tycker det är av största vikt att samma organisationer ber tex Iran och Saudi om ursäkt, det är ju faktiskt så att medborgare från dessa länder åker till Canada och konverterar till kristendomen, med det uppenbart sataniska syftet att underminera sina landsmäns tilltro till Allah och Islam.

måndag, april 16, 2007 11:36:00 fm  
Blogger Tor Billgren said...

Ha! Just det!

måndag, april 16, 2007 2:59:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home