tisdag, maj 29, 2007

Tråkigt med hjärndött spammande på Hallmans sajt

Länkningen till reklamfilmen för boken Homosexualitet är synd har tagit en tråkig vändning. Folk skriver hånfulla och förnedrande hälsningar på hemsidans gästbok, vilket är ytterst beklagligt (nu skulle jag i och för sig tro att de flesta besökarna kommer via youtube.com och inte via Antigayretorik, men ändå...)

Konstruktiv och argumenterande kritik är en sak – raljant och sårande spammande något helt annat.

Jag förutspår härmed att Världen Idag kommer att göra en nyhet på detta.

Rubrikförslag:

Pastor utsatt för hatattack från homosexuella

Homosabotage på kristet bokförlags hemsida

Hallman: "Vi förföljs av homosexmaffian"

Kristen reklamfilm hånas på homoblogg


Trots att länkningen har fått oönskade konsekvenser låter jag inlägget stå kvar. Såväl boken som filmen är offentliga och är producerade som debattinlägg i en fråga som engagerar många. Den som ger sig in i en debatt måste tåla att bli bemött. Det enda man kunde önska är att bemötandena hade varit mer civiliserade.

4 Comments:

Anonymous ab said...

Klart du ska ha kvar länkningen. Några kommentatorer gick absolut för långt på den hallmanska hemsidan, men det måste gå an att säga att man faktiskt undrar om det hela är ett skämt eller ej. Hallmans är extrema.

tisdag, maj 29, 2007 11:45:00 em  
Anonymous Anonym said...

HAX och Aqurette har länkat till den oxo så folk strömmar nog dit från alla håll. /af

onsdag, maj 30, 2007 12:59:00 fm  
Anonymous Zem said...

Även på klotterplanket på Qruiser har länkar förekommit, så många av kommentarerna i Hallmans gästbok kommer från Qruiser-medlemmar.

torsdag, maj 31, 2007 1:45:00 fm  
Anonymous Björn said...

Av alla enfaldiga och dumma människor på denna jord verkar denna familj ta priset. Jag har sällan skrattat så mycket åt enfald.

Den där kvinnan kan inte finnas på riktigt. Snälla säg att hon är en parodi på sig själv :-)

På det sättet hon poserar och leker fotomodell i sin lilla "reklamfilm" kan man tyda en personlighet med starka narcisisstiska drag och ett behov av uppmärksamhet. Hon kan le bäst hon vill men hennes ögon var trötta och hatfyllda. Har sällan sett sånna mörka ögon. Skulle bli rädd av att se henne en mörk kväll på stan men eftersom jag har krucifix på mig behöver jag förmodligen bara vifta med det så försvinner hon som demoner i allmänhet gör :-)

fredag, juni 01, 2007 9:11:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home