måndag, oktober 09, 2006

Stenström igen

Ju mer jag tänker på det desto mer upprörd blir jag över Carin Stenströms häpnadsväckande uttalande om att Andreas Carlgren utsetts till minister på grund av att han är homosexuell. Stenström borde be Carlgren om ursäkt. Framför allt borde hon be Fredrik Reinfeldt om ursäkt, som ju anklagas för att tillsätta ministrar på felaktiga och idiotiska grunder.

4 Comments:

Blogger Göran Koch-Swahne said...

Har ho verkligen sagt detta?

Det är ju underbart...

(men hom måste ha glömt Tobias ;=)

tisdag, oktober 10, 2006 8:50:00 fm  
Anonymous Björn said...

Hon har verkligen gått för långt. Ytterligare ett lågvattenmärke av Sveriges egen "Hompohatar- drottning" Nr 1.

tisdag, oktober 10, 2006 6:25:00 em  
Anonymous Anonym said...

Jag är mer skeptisk till AC. på grund av hans insatser i modern borgerlig historia. Kanske ingen bra grund för skepticism, men heller inte usel. Det är bara att fråga den gamle (Fälldin) så kommer du att få raka besked, om han är på det öppenhjärtiga humöret.

fredag, oktober 13, 2006 9:43:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Själv såg jag utnämningen av honom aom minister, som ett sätt för den borgerliga regeringen att lösa ett antal problem, nämligen:
1) De måste få bort honom från Integrationsverket, så att IV kan läggas ned utan att Centerpartiets ömtåliga tår skadas, eller så, samt
2) Centerpartiet måste besätta en ministerpost till och tja, vilka skulle ha miljöministerposten? Då passar AC in bra, eftersom han vare sig gjort sig känd som en duktig gerenaldirektör eller en särskilt kompetent politiker dessförinnan. Hans misskötsel av verket är väl ett av många skäl till varför det läggs ned, av hans partikamrater.

onsdag, november 01, 2006 3:21:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home