onsdag, januari 24, 2007

Kristen propagandist: RFSL bekämpar polisens barnporrbekämpning

Jag måtte ha läst Ruben Agnarssons exempellösa ledare om RFSL snabbt i morse, för det var först när jag läste Christoffer Smitz inlägg i frågan som jag upptäckte den här fina formuleringen:

Rikspolisstyrelsen idag har endast tre (!) poliser som arbetar med barnporrbrott. Våra politiker visar lika magert intresse att bekämpa denna grova brottslighet. Varken poliskår eller politiker tycks våga utmana de homosexuella lobbyisterna.

Agnarsson menar alltså att det är de homosexuella lobbyisterna som har sett till att hålla antalet polismän som jobbar med barnpornografibrott nere. Att homolobbyn aktivt arbetar för att Rikspolisstyrelsen ska hålla polisens barnporrgrupp ineffektiv. Som sagt: Jag hoppas att Världen Idags läsare är smartare än vad Agnarsson utgår ifrån.

Etiketter: ,

6 Comments:

Anonymous Björn said...

Ruben Agnarsson har övergått all sans och visade sitt förvirrade och konspiratoriska ansikte mer än någonsinn i artikeln i morse.

Jag skickade honom ett mail och bad honom utveckla sina tankar kring konspirationsteorier men jag är rädd det har slagit slint bakom hjärnkontoret på den mannen nu på riktigt :-)

En sådan insinuerande och dåligt skriven artikel som stinker misstänkliggörande av folkgrupp och där Livets Ords gamla käpphäst, Ruben Agnarsson, lyckas i ett kast får det till att vi homosexuella inte bara är pedofiler men att vi också styr över polisväsendet och ser till att pedofili brotten inte uppdagas....

Att inte Rubern också fick till det att vi homos är bakom nederlagen i kriget i Irak nu eller att vi ligger bakom höjningen av A-kassan....

Ruben Agnarsson har passerat in i någon högst privat typ av "la, la land" där han befinner sig med sina förvirrade tankar"

Jag tror ett besök till en väl utbildad Psykolog skulle vara en väl värd investering av Rubens pengar :-)

onsdag, januari 24, 2007 2:32:00 em  
Anonymous Anonym said...

sanslöst. men han är ju iaf ärlig...

onsdag, januari 24, 2007 10:27:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

ärlig med sina oärliga motiv, eller hur menar du?

torsdag, januari 25, 2007 7:43:00 fm  
Anonymous Anonym said...

ja, alltså ärlig med sin tokskandalösa homofobi.

torsdag, januari 25, 2007 1:51:00 em  
Blogger Fred said...

Hmm... är ledaren borttagen? Jag hittar den inte.

lördag, april 14, 2007 12:06:00 fm  
Blogger Tor Billgren said...

Världen Idag har reformerat sin webb, och gamla länkar verkar inte fungera längre. Det är förmodligen tillfälligt. Här ligger artikeln. Jag klistrar in den i inlägget också.

lördag, april 14, 2007 11:47:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home