måndag, januari 08, 2007

Världen Idag insinuerar att SR sänder Vit Makt-musik

Under trettonhelgen sände P3 en konsert med thrash metalbandet Slayer. Världen Idag har gjort allt för att stoppa konserten för dess satanistiska inslag, och försöker i sina skriverier framställa Slayer som ett Vit Makt-band, vilket är helt befängt. Världen Idag har läst några texter och funnit att de handlar om våld och sadism, och därigenom förespråkar detta. Det är som att dyka ner i Gamla Testamentets vålds- och krigsskildringar och konstatera att Bibeln propagerar för våld och krig.

Att insinuera att Sveriges Radio sänder Vit Makt-musik ligger helt i linje med Världen Idags ständiga kampanj för att få folk att överge de etablerade medierna till förmån för den konfessionella pressen.

Här ligger tidningens senaste texter i frågan:

Public service i den ondes tjänst

Nazimusik i P3 Live väcker nya protester

3 Comments:

Blogger Noa Resare said...

Suck. Populärmusik har budskap, och om nu statliga medieföretagen skall ägna sig åt populärmusik så kommer olika budskap att spridas. The Ark kommer att argumentera för ickenormtivas rätt att vara föräldrar, P.O.D kommer att försöka sprida väckelsekristendom och Slayer kommer att sjunga om satan, död och helvete.

Visst skulle man kunna vara emot populärmusik i statsradion, men att välja vissa populärmusikuttryck och propagera mot dessa utan att angripa hela företeelsen är helt enkelt inte konsekvent.

Är det förresten någon som någon gång hört några rop skalla när Jesus figurerar i texter?

måndag, januari 08, 2007 4:54:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Oja, ropen efter kristen holocaust skallar särskilt när artister som Dolly Parton, Johnny Cash och Bob Dylan nämner Jesus i sina texter.

Björks innerliga vilja att vara dissident är tämligen genant.

tisdag, januari 09, 2007 7:56:00 fm  
Anonymous Manne said...

Tummen upp för att du lyckades skriva thrash på korrekt sätt^^

onsdag, januari 10, 2007 7:37:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home