söndag, september 04, 2005

Björk insinuerar

I Världen Idag den 2 september insinuerar Hans-Göran Björk att Fred Phelps verksamhet skulle finansieras av homolobbyn.

Man kan med rätta undra på vems uppdrag Phelps egentligen åker. En smått galen amerikan som satsar massor av pengar för att åka till Sverige för en utåt sett meningslös demonstration. Varför just nu? Varför får han så stort mediaintresse? Varför så blygsamt mothugg från mediavärlden? Vem betalar hans resa? Vem är mest intresserad av att han kommer hit? Vem blir vinnaren av detta?

3 Comments:

Anonymous Elisabet Q said...

Något som Världen idag talar tyst om är att man i början av Topeka-galningarnas protester mot Sverige skrev om Westboru-baptisternas protester på ett "helt" seriöst sätt.
Phelps och hans anhang hade nämligen demonstrerat utanför Electrolux-butiken i Topeka och uppmanade till bojkott av svenska varor. Denna aktion beskrevs i VI som om den skulle sprida sig över hela landet och att Phelps bara var en djupt troende pastor som protesterade mot tingsrättsdomen mot Åke Green. Denna artikel har på något konstigt vis försvunnit ut VIs artikelsökning på nätet....

måndag, september 05, 2005 11:14:00 fm  
Blogger Tor Billgren said...

OJ! Tack för tipset... Jag har ju tidningarna här på kontoret... jag börjar genast bläddra...

måndag, september 05, 2005 11:17:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag läste artiklen från VI där de nämnde bojkoten av Westboro Baptist church. Det är typsikt tidningen att helt sonika radera artiklar när sanningen kommer fram ur garderoben ;-)

VI kan inte stava till journalistisk heder, ärlighet eller sanning.

måndag, september 05, 2005 7:11:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home