onsdag, maj 23, 2007

Medalj till Världen Idag-reporter

Världen Idag-reportern Jonas Adolfsson får medalj familjeorganisationen HARO för sin rapportering om det så kallade föräldraupproret, som bland annat handlar om att barnen ska kunna få mer tid med sina föräldrar. Inget fel i det förstås. Men Adolfssons familjerapportering har också bestått i okritiska och beundrande artiklar om Lettlands hårdnande hållning beträffande homosexuellas rättigheter. Ett lettiskt lagförslag om att homosexuella skulle strykas ur diskrimineringslagen reducerades till exempel till "homokritik".

Rapportering av det här slaget syftar till att öka på polariseringen mellan familjeinstitutionen och homosexuella, vilken i själva verket är högst imaginär och endast är en del av kristofundamentalistisk propaganda. Även homosexuella bildar familjer, och även i dessa familjer finns det barn. Dessa barn och dessa familjer vägrar tidningar som Världen Idag konsekvent att förhålla sig till.

Några av Adolfssons Lettland-texter:

2006-06-14 Lettlands familjeminister tar strid för familjen

2006-06-14 Lettlands tidningar stöder nya grundlagen

2006-06-16 Enad kyrka avgörande kraft bakom unik lettisk konstitution

2006-06-16 Kristna på fötter för familjen

2006-08-30 Nu ska Lettland övertalas att vara mindre kritisk (Jag kommenterar artikeln här

2006-08-30 Mp: Straffa EU-länder som är homokritiska

2 Comments:

Anonymous Björn said...

Har du tänkt på hur företrädarna på "världen igår" och andra representanter för Livets förvrängda Ord och deras förvirrade världsbild och agenda helt slutat svara på inlägg och på email.

Jag har på grund av mina många inlägg blivit hotad så många gånger av dem och deras vänner så jag slutat räkna, både direkt och indirekt. Jag har på email från dem blivit kallad saker som: Ditt äckel, din vidriga gamla kommunist, feminist transa- jävel, vi vet var du bor och var du jobbar etc så jag vet vilken nivå deras intellekt och intelligens befinner sig på.

Svårt att gå i argumentation med människor som inte ens har egna värden och framförallt totalt saknar värdighet.

Och så kallar dom sig för kristna....

torsdag, maj 24, 2007 11:28:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Har du blivit hotad av Världen Idag?

fredag, maj 25, 2007 8:19:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home