torsdag, maj 17, 2007

"Homosexuella lever parasitiska liv"

Is it fair, is it just to give those who live parasitic lives 'Super Rights?' After all, it is the duty of every member of society to contribute to the commonweal. Yet the empirical evidence indicates that those who engage in homosexuality 1) contribute less and cost more in goods and services, 2) disproportionately disrupt social functioning, and 3) have few children while being more apt to harm them. Thus, homosexuals not only fail to 'pay for their keep,' but by their negative influence on children, cloud society's future. (källa: Christian Newswire)

Detta är det senaste från dr Paul Camerons penna. Han håller på att hamna i kylan på riktigt nu efter Jim Burroways lysande artikel där han avslöjades som, inte bara vetenskapsbedragare, utan även historierevisionist. (Som pikant detalj har han även använt ordet "extermination" i samband med lösningen på homofrågan.)

Även OM Cameron hade haft rätt med sina tre punkter ovan så faller hans krav om att homosexuellas rättigheter måste inskränkas platt till marken. Sätt in orden handikappad, kroniskt sjuk, efterbliven eller infertil istället för homosexuell, så ser ni vilka vägar Cameron är inne på. Och glöm aldrig att hans forskning flera gånger har refererats och försvarats i Världen Idag, och att han på ledarplats kallats sanningssägare.

Etiketter: , ,

5 Comments:

Anonymous Björn said...

Lysande Tor!

Kom just tillbaka efter en tid i staterna och kan meddela definitivt att de senaste årens framgångar för spridandet av det fundo- kristna hatet nu definitivt har avbrutits. Människor är inte dumma och dom kan se att ett budskap är hatfyllt och lögnaktigt även om avsändare har kristna förtecken.

I Sverige som du också påpekar lever och frodas det kristna hatet främst hos församlingen Livets Ord och manifesteras genom deras tidning Världen igår.

Dock har tidningen bitit sig själva i svansen nyligen när man valde att även börja attackera Pingst och det borde ha inneburit ett tapp i läsarkretesen och fördel tidningen Dagen som till skillnad från VID håller sig med riktiga journalister samt eftersträvar etik och moral.

fredag, maj 18, 2007 11:16:00 fm  
Anonymous samuel said...

Intressant är att slippery sope argumentet endast får användas när det gäller Billgrens åsikter. När jag vid ett flertal tidigare tillfällen använt liknande argument "byt ut detta mot..." har det inte varit okej, men nu, hej och hopp, är det inga problem... Hmmm

fredag, maj 18, 2007 1:53:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Vad är det som är slippery slope i det här sammahanget? Var har du använt dig av "byt ut detta mot" och var har jag protesterat mot det. Har du synpunkter på Cameron, hans forskning och uttalanden, är jag mycket intresserad av att ta del av dem.

fredag, maj 18, 2007 2:05:00 em  
Anonymous Anonym said...

Härligt! Du har såå rätt!
Och ett litet Ps. Det är så bra med din(a) resume(er), för mig som har problem med engelskan! Märker att jag nog missar många "stora tänkare" iom detta med språket...så TACK för att du skriver på svenska..
Annalotta/ Fru Lunas blogg

fredag, maj 18, 2007 5:09:00 em  
Anonymous Teas mamma said...

Tack för länken till Jim Burroway. Artikeln var mycket riktigt lysande.

Du gör ett viktigt arbete, Tor.

fredag, maj 18, 2007 8:21:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home