fredag, augusti 11, 2006

Förresten...

Det var ju alla dumheter om homosexualitet som kom i fokus under efterdyningarna efter Åke Greens predikan i Borgholm 2003. Tyvärr är det ingen som hittills berört hans tarvliga påhopp mot alla barn som kommit till med hjälp av provrörsbefruktning. Han ser provrörsbefruktningarna som ett tecken på människans avfall från Gud. Att människan har "klampat in" och fördärvat Guds skapelseordning.

Varken i djur eller i växtriket förekommer det några abnormiteter, utan varje art håller sig till sin egen art. Så är det. Tills människan, på senare år, har klampat in på det här området genom provrörsbefruktningar och genom kloning och genom att man då byter partner och har partnerskapslagar som har blivit stiftade. Till dess alltså så har det varit så som Gud har sagt att vi skall leva.

Abnormiteter. Hör ni det, ungar... Gå gärna i kyrkan, men akta er för Åke Green i Borgholm.

2 Comments:

Blogger tess said...

jo, vi ursprungsölänniningar skäms jävligt mycket för honom... men hoppas återupprätta borgholms rykte med borgholm pride nästa år ju! in your face åke liksom! :D

söndag, augusti 13, 2006 1:51:00 em  
Blogger malte said...

Det där om djurlivet är för övrigt inte sant. Djuren verkar visst föredra den egna arten men korsningar förekommer, såsom till exempel denna bohuslänska gås (från artportalen igår).

måndag, augusti 14, 2006 12:31:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home