måndag, juni 23, 2008

Bloggpaus

Nu är det tjockt av projekt ibland, så därför får bloggen blåsa lite vind för våg den här veckan. På fredag sänds Björn Ranelids Sommarprogram i P1, som jag producerar. Och nästa fredag (4 juli) sänds ett program som jag gjort om vissångaren och trubaduren Bernt Staf. Hoppas solen skiner på er, bloggläsare. Och lyssna gärna på radio!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag vill passa på att önska Tor och övriga här en trevlig sommar.

När Tor skriver saker så blir det ju ofta när vi har invändingar som vi kommenterar det, inte när vi håller med. Hälsan tiger still ni vet....

Men jag vill rikta ett tack till Tor för hans arbete med den här bloggen. Argument är enda metoden som han har som devis är verkligen sann.

Ingen byter åsikt av att få något kastat på sig vid ett torgmöte, tvärtom håller de flesta ännu mer kvar vid sina åsikter då. Argument och spridande av kunskap är arbetsmetoden som gäller för att skapa ett samhälle där alla har lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter.

Till er, oavsett sexuell läggning, som ska ut och ha kul i sommar och kanske hamna riktigt nära någon annan så vill jag till sist i dessa tider när hiv åter ökar säga som man gjorde i en kampanj på
1990-talet.

-Have fun, be safe!

Bengt Held

måndag, juni 23, 2008 7:33:00 em  
Anonymous Anonym said...

Instämmer till fullo med Bengt.
Trevlig sommar, allihop!

onsdag, juni 25, 2008 5:33:00 em  
Blogger Tor Billgren said...

Och tack för att ni bidrar till diskussionerna med era inlägg och kommentarer. Trevlig sommar.

måndag, juni 30, 2008 11:06:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home