torsdag, september 18, 2008

Brad Pitt är snäll

I september 2006 förklarade skådespelaren Brad Pitt att han och Angelina Jolie inte tänker ingå äktenskap förrän homosexuella par har samma möjlighet. Och igår kom nyheten att han skänker 100 000 dollar till kampanjen mot den så kallade "Proposition 8", ett lagförslag som syftar till att förbjuda homoäktenskap i Kalifornien. Antigaysajterna ligger hittills lågt om saken.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ännu en orsak att gilla Pitt.

Bra.

:-)

Bengt Held

torsdag, september 18, 2008 11:18:00 em  
Anonymous Anonym said...

Att skaffa en jäkla massa stålar på ett jobb man gillar och sedan ge ut dem till bra ändamål, som det här t ex - toppen.

fredag, september 19, 2008 2:32:00 em  
Anonymous Anonym said...

Snart kommer väl de alltid lika arga och frustrerade bokstvskristna ut med någon sida som heter typ "Boycott Brad Pitt" eller något liknande. Kanske kommer man likt Republikanernas VP kandidat Sara Palin gjort i Alaska försöka förmå framkalla en censur i USA av alla filmer fär antingen BP eller AJ medverkar :-)

Jag menar...all for the sake of the children :-)

Jo, som en parantes kan nämnas att BP's 100 K är välkomna men Mormon kyrkan i Californien hostade fram 5 M USD på ett bräde till den kampanjen som de driver i syfte att smutskasta och ogiltigförklara alla de homoäktenskap som hittils ingåtts. The true Christian values shine thruu :-(

lördag, september 20, 2008 12:03:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home