torsdag, september 09, 2010

Om motiven för en "homosexuell livsstil"

av TOR BILLGREN

Motiven för en homosexuell livsstil varierar i VÄLDIGT hög grad, skrev Ruben Agnarsson på sin blogg igår, och hänvisade till en undersökning där forskaren aktivt sökt upp nio kvinnor som av politiska skäl valt att leva lesbiskt, samt ett fall i Norge (som tidningen gjort reportage om två gånger), där homosexualiteten främst definieras som ett mönster av drogmissbruk, ensamhet och självmordstankar - inte som fysisk attraktion. Det är ett ytterst tunt underlag.

Under sina nio år har Världen Idag lyckats skaka fram en handfull exempel på "omvändelse" från så kallad homosexuell livsstil (här och här). Det handlar i samtliga fall om att just lägga ett missbruk bakom sig. Om Världen Idag och dess läsare vill tro att detta är det samma som att bli heterosexuell, får de gärna göra det. Men det har inget med verkligheten att göra.

4 Comments:

Anonymous Sanna said...

Min "homosexuella livsstil" varierar väldigt mycket, fast på vardagligt och förvånansvärt medelsvenssonsaktigt. Jobbar 8 timmar om dan, betalar min skatt, lämnar och hämtar ungarna från och till dagis, betalar av på huslånet, tankar bilen med jämna mellanrum, lagar mat åt familjen, tvättar, städar, hälsar på släkt och vänner, jobbar ideelt i församlingen ett par dar i veckan, läser böcker, ser på TV, nattar barnen, hmm.. vad mer?
Ja just ja... älskar ju med min fru då och då.

Kom och tänka på att det enda som skiljer min "homosexuella livsstil" från våra grannars "heterosexuella livsstil" är egentligen att jag och min fru har sex med varandra ibland.

Jösses vad medelsvensson man blivit :/

disclaimer: Jag älskar varje minut av mitt liv och skulle inte vilja byta ut nåt del av den. ;)

fredag, september 10, 2010 7:40:00 fm  
Anonymous Moa said...

jag undrar hur det är att vara så verklighetsfrånvänd som herr agnarsson. han blir nog chockad om han en dag kan öppna sina ögon och inse hur svensson de flesta av oss är...

söndag, september 12, 2010 1:36:00 em  
Anonymous Anonym said...

Björn Refstad bor i Stockholm...

tisdag, september 14, 2010 10:11:00 fm  
Anonymous esti said...

Pinsamt att läsa! Agnarsson verkar leva i sin egen lilla bubbla.

måndag, november 29, 2010 11:48:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home